Support Sabzian

NL FR EN

Sabzian.be is een gratis online magazine opgericht in 2013. Sabzian wil een cinefiele gids voor België en omstreken zijn en biedt een platform voor teksten over cinema en beeldcultuur. Sinds de oprichting is de website aanzienlijk uitgebreid. Hoewel Sabzian gefinancierd wordt door het Vlaams Audiovisueel Fonds en de Vlaamse Gemeenschapscommissie, volstaat de financiering niet om de groei te ondersteunen. Het platform steunt op het werk van een groep vrijwilligers, hoofdzakelijk onafhankelijke filmmakers die veel tijd en middelen steken in de ontwikkeling en het onderhoud van de website en de inhoud ervan. Uw steun kan ons helpen om onze kwaliteitsnormen te handhaven en ons de middelen geven om het werk van onze vrijwilligers te vergoeden.

Sabzian publiceert artikels, gesprekken, Prisma’s en dossiers, vertaalt teksten, stelt een filmagenda samen, publiceert notes en filmpagina’s, organiseert evenementen en filmvertoningen, ondersteunt een netwerk van evenementen, filmvertoningen en tentoonstellingen, stelt publicaties samen, ...

Met uitzondering van de gedrukte publicaties zijn alle teksten en informatie gratis toegankelijk.

Als u onze organisatie financieel wil ondersteunen en wil bijdragen aan onze werking, volg dan een van de onderstaande links. Elke eenmalige donatie of doorlopende opdracht is welkom. Alvast bedankt voor uw hulp.

Eenmalige bijdrage

Steun Sabzian met een eenmalige vrije bijdrage!

DONEER

Sabzian Supporter

€60 jaarlijkse bijdrage

Word Sabzian Supporter en krijg gratis toegang tot alle Sabzian events alsook een gratis publicatie naar keuze bij aansluiting.

WORD SUPPORTER

Sabzian Patreon

€250 jaarlijkse bijdrage

Een Sabzian Patreon wordt vermeld op de website, krijgt twee gratis tickets voor alle Sabzian events alsook een gratis publicatie naar keuze bij aansluiting.

WORD PATREON